WAYFINDING TERVEZÉS


Mindent a wayfinding tervezés folyamatáról

Az árajánlat adás folyamata


Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az első pillanattól kezdve alaposan felmérjük megrendelőnk igényeit és elképzeléseit. Az épület vagy tér alaprajz dokumentációját tanulmányozva egy műszaki, funkcionális és esztétikai követelményeknek megfelelő tervet készítünk a feladatra a megrendelő elképzelése és szakmai tudásunk szerint.

Rendszer tervezése & tesztelése


A helyszíni bejárás, workshop, valamint az épület, tér alaprajzának alapos megismerése után kezdetét veszi a navigációs rendszer tervezése. A hatékony információ átadás érdekében elsőként a navigációs táblák helyét határozzuk meg, majd a kézhez kapott rendszer elemeit vázlat szintű grafikával ellátva telepítjük és teszteljük a kijelölt területeken.

Grafikai Tervezés


A wayfinding rendszereknél elsődleges szempont természetesen a funkcionalitás, de hiszünk benne, hogy az egyedi esztétikai megoldások is lényegesek a kialakítás során. Figyelünk az apró részletekre, így az alapvető elvárások, mint az olvasható betűméret és betűtípus, értelmezhető piktogramok, nyilak mellett a megrendelő arculati elemeire szabva készítjük el a wayfinding grafikai terveit. Számításba vesszük az ergonómiai követelményeket, továbbá az egyedi igényeket is, mint a vakok és gyengénlátók számára hasznos Braille-írással ellátott navigációs rendszer.

Formatervezés & technologizálás


Megrendelőnk számára komplex és egyedi megoldást biztosítunk. Kialakítjuk a wayfinding rendszer információs tábláinak és alkatrészeinek formavilágát is, igazodva az épületben kialakított enteriőr designhoz, a helyszín adottságaihoz és a megrendelő arculati kézikönyvéhez. Minden esetben időtálló kültéri és beltéri megoldásokat alkalmazunk, hogy ügyfeleinket éveken keresztül szolgálhassa az általunk tervezett rendszer.

A Wayfinding rendszer gyártása & telepítése


Az elfogadott dokumentáció után megkezdődik az útbaigazító rendszer elemeinek gyártása. A kivitelezőkkel és gyártókkal történő egyeztetések után megkezdődhet a telepítés, amelyet minden esetben összehangolunk a helyszín specifikus engedélyeinek megszerzésével. Ha a rendszer összes eleme a helyére került, megrendelőnkkel egy utolsó közös sétára indulunk a helyszínen. A wayfinding rendszer tervezését akkor tekintjük befejezettnek, ha ügyfelünk elégedett az utolsó konzultáció végeztével.

Tervezze meg velünk egyedi és modern útbaigazító rendszerét! Kérje ajánlatunkat wayfinding tervezésre most!

AJÁNLATOT KÉREK